Tonijnsalade – voor 2 personen als lunch of voor bij de borrel

Share on print
Print

Lekker als lunch of bij de borrel. Serveer het op een boekweitcracker (te koop bij de biologische winkel), of op een klein blaadje sla (little gem is hier ideaal voor).

Benodigdheden:

  • 1 avocado (niet een hele grote)
  • 1 blikje tonijn op waterbasis. Goed uitlekken.
  • 1 augurk in kleine blokjes
  • ½ sjalot of een ¼ kleine zoete ui. Heel fijn gesneden.
  • Peper en zout

Bereiding:

Prak het vruchtvlees van de avocado tot een egale pulp en meng hier de tonijn, augurk en sjalot/ui door.

Breng op smaak met peper en zout.

portret Lacina van der Wagen - Couperus

Over de auteur

Lacina vd Wagen- Couperus is een orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut en schrijft blogs over voeding en gezondheid. Met haar kennis wil ze mensen bewust maken dat een oergezonde leefstijl belangrijk is om zo fit mogelijk te blijven. En als je een welvaartsaandoening hebt, hoe je deze met een oergezonde leefstijl vaak weer om te keren is. Daarnaast werkt Lacina in Praktijk van Nature in Leeuwarden. Hier behandeld ze mensen met diverse klachten; van hormonale klachten, allergieën en intoleranties tot aan onbegrepen klachten.

Cursussen

Lekker? Deel dit recept en help anderen aan oergezonde gerechten

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Overzicht cursussen

Klik op een cursus voor meer informatie. En vraag direct de gratis tips aan die je op weg helpen om je klachten te verminderen.

Of ga terug naar de homepagina.

Scroll naar top